zaterdag 20 oktober 2018 - Doen
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Het ecologische trouwkostuum van E&R Wedding. E&R

Trend op de trouwbeurs: maatpak uit houtvezels

HASSELTDit weekend vindt in Hasselt de jaarlijkse beurs Liefdevol Trouwen plaats, waar koppeltjes de hipste trends vinden voor hun huwelijksfeest. Een van de blikvangers dit jaar: een trouwkostuum gemaakt van bamboe- en houtvezels.

De gerecycleerde maatpakken zijn een product van E&R Wedding en Fashion. “Niet alleen het pak, ook de accessoires, het petje, de knopen, de bretellen: alles is gemaakt uit geperste bamboe- en houtvezels”, zeggen Kitty Pelsmaekers en Danny Moors van E&R. “Duurzaamheid spreekt ons erg aan, hopelijk slaat het ook aan bij toekomstige bruidsparen. Dankzij de bamboevezels is het pak heel erg zacht. Het bestaat in beige en lichtblauwe tinten.” En het prijskaartje van zo’n ecologisch kostuum? “Rond de 400 euro.”

“Limburgers kiezen graag voor klassiek als ze trouwen, al merken we dat ook hier nieuwe trends vaker aanslaan”, zegt Marleen Hoefkens van de beurs Liefdevol Trouwen. Ook bruiden die van traditie houden vinden overigens hun gading bij E&R. “We pakken ook jaarlijks uit met klassieke jurken en de lossere bohemien style.” (ayko)

Beurs Liefdevol Trouwen, 20 en 21 oktober in Grenslandhallen Hasselt.

Trouwbeurs in Hasselt . Het Belang van Limburg

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws