Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Wielervakbond doet “petjesgooister” drie opmerkelijke voorstellen: “Als ze er niet op ingaat, wordt het toch de rechtbank”
    PREMIUM
    25

    Wielervak­bond doet “petjes­gooi­ster” drie opmerkelij­ke voorstel­len: “Als ze er niet op ingaat, wordt het toch de rechtbank”

    De Oost-Vlaamse vrouw die in de volle finale van Parijs-Roubaix een petje richting Mathieu van der Poel gooide, zal misschien toch niet vervolgd worden. De Franse wielervakbond diende klacht tegen haar in, maar is nu bereid om die in te trekken. Al moet de vrouw dan wel op drie van hun voorstellen ingaan. En eentje daarvan zou betekenen dat ze ook uit de anonimiteit moet treden. “Doet ze dat niet, dan zal de rechtbank moeten oordelen.”
  2. “Enkele breuken in mijn rug, een gebroken elleboog en een gat in mijn hoofd, maar radioloog zei dat ik ‘niets gebroken’ had”
    GESCHORSTE RADIOLOGEN
    8

    “Enkele breuken in mijn rug, een gebroken elleboog en een gat in mijn hoofd, maar radioloog zei dat ik ‘niets gebroken’ had”

    Breuken in de rug, een gebroken elleboog, een gat in het hoofd en een afgescheurde spier. Het waren de verwondingen die Tamara Nolens (50) overhield aan een val van haar balkon. De radioloog van het ZNA Stuivenberg, ondertussen verhuisd naar ZNA Cadix, liet haar na enkele uren op de spoedafdeling gewoon terug naar huis gaan. “Niets gebroken”, was het bilan. Ook bij patiënt Frank Van Woensel (64) werd een polsbreuk bij de radiologie niet opgemerkt. Bij ZNA Cadix in Antwerpen zijn zeven radiologen geschorst. Vorig jaar moesten in het AZ Sint-Lucas in Gent ook al drie radiologen vertrekken.