ANP
Volledig scherm
© ANP

"Veiligheid op Schiphol ondergeschikt aan groei"

Bij alle discussies over de groei van de Nederlandse luchthaven Schiphol wordt te weinig gekeken naar veiligheid. Die kritiek heeft de Nederlandse Onderzoeksraad voor Veiligheid geuit.

0 reacties

  1. Verplicht renoveren naar een beter EPC-label: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel
    Livios

    Verplicht renoveren naar een beter EPC-la­bel: met deze duurzame ingrepen is jouw woning in regel

    “Voor wie verstandig verbouwt, ligt er een geweldige kans in de renovatiemarkt”, lazen we eerder deze week. Tegen 2050 moeten alle Vlaamse woningen immers energieneutraal zijn. Uiteraard lukt dat niet van vandaag op morgen: daarom legt de overheid stapsgewijze doelstellingen op. Sinds begin 2023 moet je in Vlaanderen een pas aangekocht huis of appartement met EPC-label E of F binnen de vijf jaar renoveren naar label D of beter. In 2035 is label C het streefdoel, om in 2050 te landen op een label A. Bouwsite Livios overloopt welke concrete, haalbare ingrepen je richting die ambities helpen.
  2. Je nabestaanden een berg miserie besparen? Waarom een uitvaartverzekering op élke leeftijd zin heeft
    Independer

    Je nabestaan­den een berg miserie besparen? Waarom een uitvaart­ver­ze­ke­ring op élke leeftijd zin heeft

    Vroeg of laat moet iedereen het doen: afscheid nemen van dit leven en van wie je liefhebt. Maar naast een emotioneel proces van rouwverwerking wordt wie achterblijft ook financieel met de neus op de feiten gedrukt. Iemand moet de uitvaart regelen én betalen. Precies daarom is een uitvaartverzekering een slimme investering voor de toekomst. Independer.be legt uit wat je echt in orde moet brengen en welke kosten daaraan verbonden zijn.