Khloé Kardashian mist zwanger zijn: "Ik had geen excuus nodig om asociaal te zijn"

© Isopix

Zo'n zes maanden geleden beviel Khloé Kardashian van dochtertje True, maar ze kijkt nu al met heimwee terug op de periode toen ze zwanger was. En daar heeft ze naar eigen zeggen een goede reden voor.

flb

Khloé Kardashian beviel in april van haar eerste kindje, dochtertje True. Hoewel ze eerst ontgoocheld was dat het een meisje zou worden in plaats van een jongen en vervolgens werd bedrogen door haar vriend Tristan Thompson, kijkt ze nu toch met weemoed terug op die periode. Dat liet ze in een tweet weten. Als reden schuift ze duidelijk één iets naar voren.

"Ik mis het zwanger zijn voor een paar redenen, maar ik mis het vooral omdat ik toen een excuus had om asociaal te zijn en om vroeg naar bed te kunnen gaan zonder dat ik me daar zus of zo bij hoefde te voelen", klinkt het.

Heel wat van haar volgers konden zich daar wel in herkennen. "Een baby is het beste excuus ooit. Het is ook het perfecte alibi om vroeger van een feestje te vertrekken", reageert iemand.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen