Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Emily Ratajkowski trouwt in broekpak van Zara

In een mosterdgeel kostuum van Zara is supermodel Emily Ratajkowski dit weekend stiekem in het huwelijksbootje gestapt. De 26-jarige Amerikaanse verraste haar volgers op Instagram met de aankondiging dat zij en haar kersverse vriend acteur Sebastian Bear-McClard elkaar het ja-woord hebben gegeven. De korte ceremonie vond plaats in het stadhuis van New York.

0 reacties

  1. Als 13-jarige was hij al te zien op tv: dit is Dino, het lief én de tourmanager van CAMILLE
    PREMIUM
    BV

    Als 13-jarige was hij al te zien op tv: dit is Dino, het lief én de tourmana­ger van CAMILLE

    “Dino, als je me hoort, ik hou van jou”: het was een vertederend moment tijdens haar Sportpaleisconcert, Camille (22) die haar lief Dino Verhelst (24) de liefde verklaarde. Hij was er niet alleen om te supporteren, Dino is ook Camilles tourmanager die zorgt dat alles backstage vlot verloopt. “Hij helpt me zelfs met de outfitwissels”, verklapte Camille aan onze krant. Hoe leerden de twee elkaar kennen, hoe verloopt het eerste jaar van samenwonen en hoe ziet hun verdere toekomst samen eruit? “Net als zij wil hij vooruit in het leven.”
  2. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”