Boef.
Volledig scherm
Boef. © ANP

Boef vecht rijverbod aan en rijdt voorlopig lekker door

MuziekSofiane Boussaadia, oftewel de 25-jarige Nederlandse rapper Boef, kreeg eind januari een rijverbod van anderhalf jaar maar blijkt desondanks nog steeds achter het stuur te zitten. Op Instagram Stories zette hij vandaag drie korte filmpjes waarin te zien is hoe hij grijzend en trots een gifgroene Lamborghini bestuurt. Volgens zijn management en zijn advocaat was de rapper absoluut niet in overtreding. 

9 reacties

  • danny janssens

    5 jaar geleden
    Als je lak hebt aan regels , echter vooral zelf je regels wilt bepalen , omdat je succes je logisch denken overtreft , is provoceren nog de enige optie. Uiteindelijk veranderd dat niets aan jou probleem........
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    Moest al lang de gevangenis in. Amokmakers die zo aandacht trekt. Ster voor enkele maanden. Maar dan een vallende ster...
  • Remi Verbeke

    5 jaar geleden
    Wanneer gaat de wet dat aanstellerig kind eens aanpakken zoals het moet, ipv hem te blijven pampereren
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Grijzend, kan je hem niet echt noemen, hln. Grijnzend misschien...
  • Marc Van Den Berghe

    5 jaar geleden
    Hoe rapper die stopt met rappen hoe rapper de wereld tevreden zal zijn.
  1. KIJK. Clouseau test hun Sportpaleisshow voor de eerste keer uit en dochter Zita zag dat het goed was
    muziek

    KIJK. Clouseau test hun Sportpa­leis­show voor de eerste keer uit en dochter Zita zag dat het goed was

    ‘Gelukkige verjaardag!’ De eerste zoenen zijn geland. Als voorsmaakje op de verjaardagstaart waarvoor het Sportpaleis nu al te weinig gaatjes in de agenda heeft, trakteerde Clouseau gisteren een allereerste keer op z’n veertigste in Diest. Met tussen de hits parels die werden heropgevist. “Dit is één van mijn favorietjes”, klonk het. “We hebben dit lied letterlijk al 20 jaar niet meer gespeeld.” Voor het podium lachte Zita (19). “Ze zijn echt superenthousiast.”
  2. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”