Beerschot U23 - EWS Schoonbeek-Beverst

Derde Afdeling VV B Voetbal

Osei Bonsu maakt twee goals voor Beerschot U23 in wedstrijd tegen EWS Schoonbeek-Beverst

Beerschot U23 won zondag de thuiswedstrijd tegen EWS Schoonbeek-Beverst met 4-3.

EWS Schoonbeek-Beverst kwam op voorsprong toen Tibo Bogaers scoorde na 16 minuten. Aaron Osei Bonsu bracht in de 38ste minuut Beerschot U23 op gelijke hoogte. Jerrel Ray Terence Hak bracht in de 41ste minuut de thuisploeg op voorsprong. Direct na de rust bracht Geert Berben EWS Schoonbeek-Beverst langszij. Vijf minuten later kwam Beerschot U23 op voorsprong. Osei Bonsu passeerde nog een keer de doelman. Twee minuten later passeerde Siemen Jacobus Cloots de doelman en vergrootte Beerschot U23 de voorsprong. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 4-3 voor EWS Schoonbeek-Beverst werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Dylan Put.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Beerschot U23 drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl EWS Schoonbeek-Beverst één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor EWS Schoonbeek-Beverst de zevende nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 16' Bogaers 0-1, 38' Osei Bonsu 1-1, 41' Hak 2-1, 51' Berben 2-2, 56' Osei Bonsu 3-2, 58' Cloots 4-2, 89' Put 4-3.

GELE KAARTEN: 11' Quarem (EWS Schoonbeek-Beverst), 52' Soenen (Beerschot U23), 59' Wagemans (EWS Schoonbeek-Beverst), 69' Paulus (EWS Schoonbeek-Beverst).