EPA
Volledig scherm
© EPA

Russell Simmons ontkent seksueel misbruik

Russell Simmons ontkent de verhalen dat hij vrouwen zou hebben misbruikt en verkracht. De muziekproducent stelt dat alle beschuldigingen aan zijn adres 'vals' zijn, meldt TMZ.

0 reacties

  1. Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankrekening gaat”
    PREMIUM
    Reportage
    3

    Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankreke­ning gaat”

    Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”, vertelt mama Femke (27) uit Niel. Wat maakt Swift anders dan alle anderen? En hoe was het concert waar de halve wereld wil bij zijn nu écht?
  2. “Ongezien in geschiedenis van Songfestival”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie
    Update

    “Ongezien in geschiede­nis van Songfesti­val”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie

    Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen” om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist. Dit is alles wat we tot nu toe weten.