Trump daagt Oprah uit: “Ik hoop dat je opkomt, dan versla ik je zoals de anderen”

Oprah Winfrey heeft zondagavond in 60 Minutes op CBS een panel van stemmers geïnterviewd. Aandachtige kijker was Donald Trump, die via Twitter uithaalde naar de beroemde presentatrice, die zou overwegen om zich kandidaat te stellen voor de presidentsverkiezingen in 2020. “Ik hoop dat je het doet, dan versla ik je zoals alle anderen”, aldus Trump.

Guy Stevens

Zondagavond heeft Oprah Winfrey in het nieuwsprogramma 60 Minutes op de Amerikaanse tv-zender CBS een groep stemmers uit Michigan geïnterviewd over hun stemgedrag. De helft gaf toe voor Donald Trump gestemd te hebben en de helft zei dat niet gedaan te hebben.

Aandachtige kijker was de Amerikaanse president zelf, zo maakte hij via Twitter duidelijk. “Ik heb net een onzekere Oprah Winfrey, die ik ooit heel goed gekend heb, gezien”, schrijft hij op de microblogsite. “De vragen waren vooringenomen, de feiten niet correct. Hopelijk stelt Oprah zich kandidaat voor de verkiezingen, dan kunnen haar leugens openbaar gemaakt worden en kan ik haar verwoesten zoals alle anderen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is nog verre van zeker dat Oprah Winfrey zal opkomen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020. Volgens bronnen in haar entourage en haar echtgenoot bereidt ze zich er wel op voor, maar zelf ontkent ze dat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen