De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    3 weken geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    3 weken geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    3 weken geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. OCAD volgt steeds meer minderjarigen in terreurdreigingsdossiers: “Ze vinden elkaar op extremistische socialemediakanalen”

    OCAD volgt steeds meer minderjari­gen in ter­reurdrei­gings­dos­siers: “Ze vinden elkaar op extremisti­sche socialeme­dia­ka­na­len”

    Staatsveiligheid en antiterreurorganisatie OCAD bevestigen wat scholen merken: steeds meer jongeren duiken op in dreigingsdossiers. Momenteel volgen ze zelfs een tiental minderjarigen van wie ze vrezen dat ze hun radicale ideeën willen omzetten in daden. De jongste is amper veertien. “We merken zowel aan islamitische als aan extreemrechtse kant dat jongeren het systeem in vraag gaan stellen.”
  2. Tien jaar na de moord op haar zoon Mikey (19) spreekt zijn moeder voor het eerst: “Ik moest tegelijk rouwbrieven en geboortekaartjes opsturen”
    PREMIUM
    15

    Tien jaar na de moord op haar zoon Mikey (19) spreekt zijn moeder voor het eerst: “Ik moest tegelijk rouwbrie­ven en geboorte­kaart­jes opsturen”

    Al 10 jaar weet de politie waar de moordenaar van haar zoon precies woont. Hij is veroordeeld tot 30 jaar cel. Maar tien jaar na de dodelijke steekpartij op de Markt van Brugge, blijft hij nog steeds ongestraft. Vanuit Tsjetsjenië kan hij niet uitgeleverd worden. “Of ik de moordenaar soms online zoek? Neen, nooit”, zegt Lesley Lecluyse (53), de mama van Mikey Peeters (19), nu voor het eerst in een interview met HLN. “Ik hoorde op het proces dat hij een kind heeft. En getrouwd is met de dochter van een magistraat daar. Faut le faire.”