© CVM

Twee daders schieten richting café in centrum van Brussel: twee mannen gewond

Twee daders op een scooter hebben zondagavond kort na 23 uur het vuur geopend in de richting van een café in het centrum van Brussel. Twee mannen liepen daarbij schotwonden op.

adb
Bron: BELGA

Een van de slachtoffers raakte zwaargewond. Dat is vernomen van een woordvoerster van de politiezone Brussel Hoofdstad - Elsene. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar een ziekenhuis.

“De politiediensten van de zone Brussel Hoofdstad - Elsene werden om 23.12 uur door de hulpdiensten op de hoogte gebracht van schoten die plaatsgevonden hadden op de Stalingradlaan. Bij aankomst troffen zij twee mannen aan met schotwonden. Een van hen was bewusteloos en ernstig gewond”, aldus de politie. “Volgens de eerste bevindingen zouden twee daders op een scooter het vuur hebben geopend in de richting van het etablissement en onmiddellijk daarna gevlucht zijn.”

De politie benadrukt dat de exacte omstandigheden van de feiten nog onduidelijk zijn en deel uitmaken van het lopende onderzoek.

De politie heeft een veiligheidszone ingesteld en het parket van Brussel op de hoogte gebracht. Het lab en een ballistisch expert gaan ter plaatse.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer