Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Alle BV-tweets die je de afgelopen week hebt gemist

Het gebeurt weleens dat je bepaalde sterren wil volgen op Twitter, maar niet altijd de exacte naam weet of het juiste account vindt. Of je mist net elke belangrijke update op het profiel. Herkenbaar? Wij zetten voor jou de meest opmerkelijke BV-tweets van de afgelopen week op een rij.

4 reacties

  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Veel niet gelezen, maar geen enkele gemist!
  • Ivan De Backer

    6 jaar geleden
    Dan moet je het niet lezen he Eric. Simpel toch
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Dikke bullshit ! Wat moeten de mensen weten wat die bv's vertellen ? Echt belachelijk is dit
  • Frederic Meiresonne

    6 jaar geleden
    Nathalia ... foei foei. Selfies maken terwijl je aan het rijden bent.
  1. “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreünie na populaire podcast
    PREMIUM
    tv

    “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreü­nie na populaire podcast

    Nu de voorjaarsklassiekers voorbij zijn, mag de riem er ook even af bij sportjournalist Ruben Van Gucht (37). De presentator vertrekt eerstdaags op vakantie naar Kroatië, waar zijn echtgenote Blanka Vlasic (40) en hun zoontje Mondo permanent wonen. Maar eerst is er nog de laatste aflevering van zijn razend populaire podcast ‘Wielerclub Wattage’, die vanavond uitzonderlijk op Canvas wordt uitgezonden.
  2. “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’
    Play
    Showbits
    1

    “Het was de waanzin nabij”: Nathalie Meskens terug in het land na helse hitte in Namibië voor ‘De expeditie’

    “Ik denk dat ik Groenland niet zou aangekund hebben.” Nathalie Meskens (42) is net terug van één van de grootste avonturen van haar leven. Samen met zeven andere BV’s trok ze door de woestijn voor ‘De expeditie: Namibië’. “Het zand zit letterlijk nog in mijn oren”, verklapt ze aan Jarne tijdens de persvoorstelling van ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical die volgend jaar terugkeert. Het is de eerste keer dat ze een tipje van de sluier licht over het programma. “Ik ben mezelf wel een paar keer tegengekomen in Namibië”, geeft de actrice toe. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.