EPA
Volledig scherm
© EPA

Deze ex mag naar het huwelijk van prins Harry

Volgens de Britse pers prijkt de naam van popster Ellie Goulding op de gastenlijst voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Opmerkelijk toch. Want nog niet zolang geleden schreven diezelfde kranten dat Harry en Ellie een geheime romance beleefd hadden.

0 reacties

  1. Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”
    PREMIUM
    TV

    Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

    Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét niet en hoe blikken zij terug op hun vroegtijdige exit? En wie is dit jaar hun hoofdverdachte? “Ik vind dit de moeilijkste editie ooit.”
  2. "Haar taak is vooral om lief en schattig te zijn": 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch staat samen met dochter op set
    Play
    Showbits
    15

    "Haar taak is vooral om lief en schattig te zijn": 'Familie'-ac­teur Jan Van den Bosch staat samen met dochter op set

    Dat acteren via DNA doorgegeven kan worden, wordt op nieuw bewezen in ‘Familie’. De schattige Finn wordt namelijk gespeeld door Sam Van den Bosch, in het echte leven de dochter van acteur Jan Van den Bosch (40). In de reeks is Finn is de dochter van diens partner Rudi (Werner De Smedt). Al van bij de eerste kennismaking met Rudi en Zjef werd duidelijk dat Finn een karaktervolle jongedame is en we hebben het nog lang het laatste niet gezien van haar. Reporter Jarne gaat in deze nieuwe Showbits in gesprek met de trotste papa Jan.