Veel Disney, bling en humor: hier is de volledige collectie van Moschino voor H&M

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Op donderdag 8 november ligt de nieuwste designersamenwerking van H&M in de rekken. Jeremy Scott, de ontwerper van het Italiaanse Moschino, maakte knotsgekke en kleurrijke kleren en accessoires voor de Zweedse modeketen. Alle creaties, voorgesteld door een divers legertje modellen en gefotografeerd door Marcus Mam, zijn nu op de wereld losgelaten. Een overzicht van de meest opvallende thema’s binnen de lijn.

vwh

Disney boven

Hoera voor wie van Disney-figuren houdt. Mickey en Minnie Mouse krijgen net als Goofy en Donald Duck een prominent plekje op de stuks. Ook in de mannenlijn zijn de tekenfilmiconen te zien op hoodies, T-shirts en broeken.

Een knipoog naar muziek

Een andere rode draad is muziek. Het resultaat zijn onder meer in een ode aan het logo van MTV en een body en trainingspakken met cd-print op. Nu nog een fameuze ghettoblaster onder de arm en je bent klaar om terug te keren naar de jaren 90.

Grappige toets

Jeremy Scott staat in de branche al jaren bekend om zijn grappige aanpak. En die details ontbreken niet in zijn collectie voor H&M. Denk aan hilarische pakjes voor je hond, rugzakken waarin je zelf past en shirts met een condoom die de bijpassende quote ‘ready to wear’ een dubbelzinnige twist meegeven.

Zwart en goud

Hoewel er veel knalkleuren in de lijn zitten, is er ook een hoofdrol voor de kleurencombinatie zwart en goud. Van beha’s tot schreeuwerige trainingspakken met een print van kettingen: je beslist zelf hoe intens je mixt en matcht. Leuk accessoire: de grote oorbellen met peace-teken.

Goud- en zilverkleurige bling

Dat flashy kleding al lang niet meer moet gespaard worden tot rond de feestdagen. In de knotsgekke wereld van Moschino draag je goud op goud - check de skinny en de bijpassende blazer in geel goud - en kan je nooit genoeg opvallen.

Meer beelden van de lijn vind je op de Instagrampagina van Moschino.LEES OOK. H&M en Moschino, nu ook voor huisdieren

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer