Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dumoulin snoeihard (en eerlijk) na nieuw tijdverlies: "Door het gelul van die andere vier verlies ik vandaag meer tijd, maar goed, dat is koers"

GiroVoor Tom Dumoulin was het een zware tocht op weg naar Sappada. De titelverdediger zag uitdager Simon Yates in z'n roze trui steeds verder wegrijden. "Ik heb er geen seconde over nagedacht om hem te volgen. Hij ging zo hard. Niet normaal."

36 reacties

  • paul koudijs

    6 jaar geleden
    Denk dat een deel van de frustratie van Dumoulin te maken heeft met het feit dat hij weet dat Yates over de rand van het toelaatbare gaat. Nieuwe generatie epo wellicht?
  • Ricardo Paulssen

    6 jaar geleden
    Dirk.... hij zegt toch dat hij niet mee kan met Yates?! Eerst hele artikel misschien lezen?
  • Staf Van de Walle

    6 jaar geleden
    Co commentator Frank hoste heeft gelijk, grote blunders bij ploeg Dumoulin, waarom laat hij zijn laatste ploegmaat zich opofferen op voorlaatste klim? die had hij goed kunnen gebruiken, als die opdracht van de volgauto kwam zitten ze daar met andere belangen, komt het van Dumoulin zelf dan hadden ze vanuit de volgwagen hem moeten terug fluiten, zo stom.
  • Roger Poot

    6 jaar geleden
    Vandemolen moet gewoon harder trappen.....niet lullen.
  • André Devriese

    6 jaar geleden
    Het was vooral zijn eigen motor die sputterde. Vorig jaar zou hij niet getwijfeld hebben, gelijk wie er in zijn wiel zat. De conditie is net iets minder en dat maakt het verschil. Dat zal ook in de tijdrit blijken. Tijd terugnemen? Ja. Genoeg? Neen!!!!