© REUTERS

Donald Trump en Melania eindelijk nog eens samen op de foto, maar echt blij zien ze er niet uit

Voormalig president Donald Trump en zijn vrouw Melania zijn voor het eerst in maanden nog eens samen in het openbaar verschenen. Ze woonden zij aan zij de diploma-uitreiking van hun zoon bij. Maar echt gezellig zag het er niet uit.

Waar is Melania Trump? Het is een vraag die ook tijdens zijn presidentschap geregeld terugkeerde. Maar toen was ze er op de officiële gelegenheden meestal wél. Zelfs dat was de voorbije maanden niet meer het geval. Ondanks het feit dat haar echtgenoot opnieuw probeert om president van de Verenigde Staten te worden en alle Republikeinse tegenkandidaten van zich afschudde. Ook op zijn overwinningsfeestje liet zijn vrouw zich niet zien. (Lees verder onder de foto)

© AP

Dat Trump ondertussen verwikkeld is in een vervelende rechtszaak rond zwijggeld aan een pornoster, maakt de echtelijke zaken er wellicht niet gemakkelijker op. Maar vrijdag waren Donald en Melania Trump voor het eerst sinds lang nog eens samen te zien. Als vader en moeder van Barron, die zijn diploma van de middelbare school mocht gaan halen. (Lees verder onder de foto)

© REUTERS

Op de foto’s is Melania te zien, net als vele anderen in het publiek grotendeels aan het zicht ontnomen door een modieuze hoed en een zonnebril. Links op de foto: Viktor Knavs, de vader van Melania. Om erbij te zijn had Donald Trump zelf overigens toestemming nodig van de rechter, die de zwijggeldzaak speciaal voor de uitreiking een dagje stillegde.  (kba)

© AP

© REUTERS

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer