Rechter Derrick Watson in Honolulu verbiedt al voor de tweede keer een inreisverbod van de Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
Rechter Derrick Watson in Honolulu verbiedt al voor de tweede keer een inreisverbod van de Amerikaanse president Donald Trump. © ap

Opnieuw steekt rechter stokje voor Trumps nieuwste inreisverbod

Een rechter in Hawaï heeft het meest recente inreisverbod van Amerikaans president Donald Trump geblokkeerd. Vanaf morgen zouden er nieuwe beperkingen gelden voor reizigers uit acht landen die de VS willen binnenkomen. De federale rechters steken nu al voor de derde keer een stokje voor Trumps plannen.

  1. “Sodom en Gomorra”: foto toont hoe ravers in Nederlandse stad doodleuk orale seks hebben vlak voor café

    “Sodom en Gomorra”: foto toont hoe ravers in Nederland­se stad doodleuk orale seks hebben vlak voor café

    In de Nederlandse stad Utrecht moeten ze nog altijd bekomen van de doortocht van enkele honderden kleurrijke ravers afgelopen weekend. Vooral een hallucinant beeld van een koppel dat schaamteloos een potje orale seks had op het voetpad voor een café, gaat over de tongen. “Er is veel gebeurd wat niet door de beugel kan”, verklaarde burgemeester Sharon Dijksma gisteren over de demonstratie ‘Rave voor de Rafelranden’. “Van seks op straat op klaarlichte dag tot zware geluidsoverlast, blokkades van het verkeer, het niet opvolgen van bevelen van de politie en het plegen van vernielingen.”
  2. Verleng de levensduur van je e-bike: dit betaal je voor een nieuwe transmissie en een onderhoud
    HLN Shop

    Verleng de levensduur van je e-bike: dit betaal je voor een nieuwe transmis­sie en een onderhoud

    Een elektrische fiets vergt vaak een flinke investering. Aan het einde van de rit kom je echter wel eens goedkoper uit met een wat duurder model, aangezien je daar langer profijt van hebt. Door slim te kopen, vermijd je bovendien extra kosten voor onderhoud en herstellingen. Hoeveel kilometer kan je doorgaans afleggen met een e-bike? Wanneer dringt een onderhoudsbeurt zich op? En welke kostprijs moet je daarvoor incalculeren? HLN Shop fietst door de antwoorden.