Meghan Markle komt misschien terug op tv.
Volledig scherm
Meghan Markle komt misschien terug op tv. © Photo News

Meghan Markle komt mogelijk terug op televisie

RoyaltyEen oude tv-film waarin Meghan Markle een rol speelt, lijkt een nieuwe kans te krijgen. Het inmiddels acht jaar oude ‘The Boys & Girls Guide to Getting Down’ is opgepikt door Artist Rights Distribution, die het in Amerika wil lanceren. 

0 reacties

  1. Ondergedoken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?
    PREMIUM
    Royalty

    Ondergedo­ken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?

    Ze hadden deze week hun 20ste huwelijksverjaardag kunnen vieren. Maar het huwelijk van prinses Haya (49) en de emir van Dubai (74) draaide uit op één van de meest explosieve scheidingen ooit. “Ze loopt risico voor de rest van haar leven”, sprak de rechter, toen hij de emir veroordeelde tot het betalen van 650 miljoen euro aan zijn ex-vrouw. Met dat geld dook Haya onder en zette ze alles op alles om uit de klauwen van haar ex-man te blijven. En dat blijkt meer dan nodig. “Hij gebruikt alles wat in zijn arsenaal zit om mij neer te halen.”
  2. COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsbanket, maar waarom wél feesten en amper koninklijke taken?”
    PREMIUM
    Royalty

    COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsban­ket, maar waarom wél feesten en amper koninklij­ke taken?”

    Een donkerblauwe jurk en opmerkelijke familiejuwelen. Meer had Amalia (20) niet nodig om te schitteren op het staatsbanket ter ere van de Spaanse koning. Een welgekomen afwisseling, want de Nederlanse kroonprinses krijgt vaak kritiek te slikken over haar kledingkeuzes. Al valt het onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse wel op hoe Amalia zich amper laat opmerken tijdens officiële koninklijke activiteiten. Tenzij het om een feestje gaat. “Het contrast met onze prinses Elisabeth is erg groot.”