Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Zeven radiologen uit Antwerps ziekenhuis op non-actief gezet, vorig jaar moesten ook al drie radiologen van ziekenhuis in Gent vertrekken
    UPDATE
    61

    Zeven radiologen uit Antwerps ziekenhuis op non-ac­tief gezet, vorig jaar moesten ook al drie radiologen van ziekenhuis in Gent vertrekken

    Opschudding in het ZNA Cadix, het grootste ziekenhuis binnen de Antwerpse ring: daar zijn zeven radiologen op non-actief gezet. De diagnoses die ze voerden, bleken niet altijd volledig of correct. “De afmetingen van een tumor werden bijvoorbeeld verkeerd ingeschat”, zegt hoofdarts Katrien Bervoets. Eén van de radiologen reageert vol ongeloof bij VTM NIEUWS: “Waar worden er geen fouten gemaakt?” Ook een patiënt die na een fietsongeval bij één van de radiologen terechtkwam, doet zijn verhaal. Intussen blijkt dat ook in het AZ Sint-Lucas in Gent drie radiologen moesten vertrekken na een audit.
  2. KIJK. Nee, Biden probeerde niet op een onzichtbare stoel te zitten tijdens D-Day herdenking (of erger)

    KIJK. Nee, Biden probeerde niet op een onzichtba­re stoel te zitten tijdens D-Day herdenking (of erger)

    U heeft de beelden misschien ook al zien passeren op uw sociale media. De Amerikaanse president Joe Biden die tijdens de grote D-Day herdenkingsceremonie in Normandië donderdag op een “onzichtbare” stoel lijkt te willen gaan zitten. De ongemakkelijke beelden worden gretig gedeeld door rechtse stemmen en Republikeinse commentatoren, die er een zoveelste bevestiging in zien dat de 81-jarige Democraat niet meer bekwaam is voor nog een termijn als president. Maar in werkelijkheid ging het er helemaal anders aan toe.