RV
Volledig scherm
© RV

Onze man in New York: 'Sorry Voor Alles' en 'Callboys' verbroederen en bouwen stevig feestje op afterparty

"Tot een eind na drie uur ’s nachts, toen de lichten in de zalen aangingen. En dan zijn we nog wel eventjes doorgegaan. Je feest immers niet elke nacht met een Emmy in New York". Zo blikt kersverse Emmy-winnaar Kamiel De Bruyne ‘the day after’ terug op de Emmy-nacht, als we hem aantreffen in de chique lobby van het Sofitel-hotel, hartje Manhattan. Tijd voor een babbel met onze man in New York over wat hen de afgelopen nacht allemaal is overkomen.

1 reactie

  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Nog maar eens een bevestiging, smaak en Amerikanen, het zal nooit iets worden.
  1. Een blik in de ‘inner circle’ van prinses Kate: deze hechte vrienden staan haar bij in strijd tegen kanker
    PREMIUM
    royalty

    Een blik in de ‘inner circle’ van prinses Kate: deze hechte vrienden staan haar bij in strijd tegen kanker

    Bij wie kan prinses Kate (42) terecht met haar zorgen in deze moeilijke periode? Nu ze tegen kanker vecht, heeft de prinses meer dan ooit nood aan steunpilaren. Gelukkig heeft ze die ook in de vorm van hechte vrienden en natuurlijk haar familie. Van besties uit haar wilde schooljaren tot een royal die haar jarenlang onder haar vleugels nam. Deze mensen maken deel uit van Kates ‘inner circle’ en gaan voor haar door het vuur.
  2. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”