H. Hartziekenhuis Mol dingt mee naar prestigieuze prijs

Samen met 59 zorginstellingen laten de artsen en medewerkers van het H. Hartziekenhuis Mol zien hoe zij werken aan steeds betere zorg. Met een in de praktijk bewezen verbetering dingt het ziekenhuis mee naar de NIAZ Jaarprijs 2017.

Saskia Van Gestel

Iedere zorginstelling heeft tal van voorbeelden van verbeteringen die bijdragen aan een hogere kwaliteit van zorg. Door die te delen, leren zorginstellingen van elkaar. Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) heeft aangesloten zorginstellingen gevraagd hun beste verbeteringsinitiatief in te sturen voor de NIAZ Jaarprijs 2017.

Het H. Hartziekenhuis Mol verstuurde de nieuwe ‘opname- en ontslagmap’ als kandidaat voor de NIAZ Jaarprijs 2017. Door middel van de ‘opname- en ontslagmap’ wil men tot een optimale informatie-uitwisseling komen in het Molse ziekenhuis.

De zestig voorbeelden staan vanaf 1 september 2017 op https://jaarprijs.niaz.nl. De hele maand september kan je stemmen op jou keuze. De tien hoogst gewaardeerde inzenders presenteren hun initiatief op 21 november voor een vakjury tijdens een spannende finale.

De winnaar ontvangt een plaquette en een cheque ter waarde van €10.000.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER