Harper en David Beckham.
Volledig scherm
Harper en David Beckham. © photo_news

Superschattig: David Beckham zingt samen met zijn dochtertje 'Tomorrow' uit de musical Annie

ShowbizzVictoria Beckham (43) zat op de eerste rij om een zangmomentje tussen haar man David Beckham (42) en hun dochtertje Harper (6) mee te maken. Ze zongen samen 'Tomorrow' uit de musical Annie.

0 reacties

  1. Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsbader zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”
    PREMIUM
    bv

    Nadat brand z’n loft in as legde, gooit Niels Destadsba­der zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterham­men”

    Zijn huis vernield, zijn optimisme nooit. “Zelfs in de moeilijkste situaties denk ik vaak: ‘Alles komt goed!’” En vanuit die mentaliteit kruipt Niels Destadsbader (35) nu ook in zijn rol voor spektakelmusical ‘14-18’, waarin hij het lichtpunt in het oorlogsveld wordt. Liefst zeventig keer, gecombineerd met de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Ik vraag het aan’ voor VRT - daar bespreken ze weldra zijn toekomst. “De puzzel valt op het juiste moment in elkaar.”
  2. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”