EPA
Volledig scherm
© EPA

Biograaf Lady Di doet boekje open over Meghan Markle en dit zijn de opvallendste onthullingen

Er is al veel gezegd en verschenen over het verleden van Meghan Markle, maar nu heeft de biograaf van prinses Diana, Andrew Morton, ook zijn boekje opengedaan over de aanstaande van prins Harry. 'Meghan: A Hollywood Princess' verschijnt op 17 april, een maand voor Meghan en Harry in het huwelijksbootje stappen en dit zijn alvast de opvallendste passages: 

11 reacties

  • Elisa deJong

    6 jaar geleden
    Meghan is al getrouwd. In marcus 10 staat, dat een andere man kiezen als je man nog leeft overspel is. Daar rust geen zegen op. Oma van Harry is niet bij deel van de dag om die reden.. En dat ze haar man zo schandalig verliet zegt het eea.
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Die schrijver zou moeten weten dat Meghan Markle niets te zien heeft met Hollywood. Suits, waarmee ze enigzins in de spotlights kwam is een Canadese serie. In Hollywood is ze nooit aan de bak gekomen. Een flutboek dus van een flutschrijver die zijn huiswerk niet gedaan heeft.
  • annette hermens

    6 jaar geleden
    Amerikanen eten niet met mes en vork, linkse hand onder de tafel, rechtse hand met een vork prikken ......
  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Toekomst verzekerd,bij vele in die kringen het hoogste doel,de rest volgt.
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    (Lydia) medelijden waarom ? zij wilt trouwen met Harry, dus moet ze er maar tegen kunnen. Ze is niet verplicht, maar wilt graag prinses worden. Zo een medaille heeft 2 kanten.