Kendall Jenner werd zoenend met Anwar Hadid gezien, maar werd kort daarna opnieuw met vriendje Ben Simmons gespot.
Volledig scherm
Kendall Jenner werd zoenend met Anwar Hadid gezien, maar werd kort daarna opnieuw met vriendje Ben Simmons gespot. © EPA

Kendall Jenner feest met basketballer Simmons

Ondanks haar recente zoenpartij met Anwar Hadid, lijkt het erop dat Kendall Jenner nog steeds aan het daten is met basketballer Ben Simmons. TMZ spotte de twee toen ze midden in de nacht een club in Hollywood verlieten.

0 reacties

  1. “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreünie na populaire podcast
    PREMIUM
    tv

    Ruben Van Gucht keert terug met podcast, maar viert eerst vakantie met gezin: “Ik begrijp dat anderen onze situatie bizar vinden”

    Nu de voorjaarsklassiekers voorbij zijn, mag de riem er ook even af bij sportjournalist Ruben Van Gucht (37). De presentator vertrekt eerstdaags op vakantie naar Kroatië, waar zijn echtgenote Blanka Vlasic (40) en hun zoontje Mondo permanent wonen. Maar eerst is er nog de laatste aflevering van zijn razend populaire podcast ‘Wielerclub Wattage’, die vanavond uitzonderlijk op Canvas wordt uitgezonden.
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Play
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.