VS-president Trump noemt nieuwe betichtingen van grensoverschrijdend gedrag “fake news”

© Photo News

De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag via Twitter de beschuldigingen door enkele vrouwen van grensoverschrijdend gedrag “in elkaar gedraaide verhalen” en “fake news” genoemd.

adm

Drie vrouwen die het staatshoofd, al tijdens de campagne, hebben beschuldigd van ongewenste intimiteiten, hebben maandag opgeroepen om een parlementair onderzoek tegen hem op te starten. Ze deden dat tijdens een gemeenschappelijke persconferentie en in een televisie-interview.

Een groep van 54 vrouwelijke Democraten in het Huis van Afgevaardigden heeft om een onderzoek gevraagd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Trump formuleerde een antwoord via Twitter, waarin hij de Democraten en de betichtingen van “collusie” met Rusland tijdens de campagne betrok. “Niettegenstaande duizenden verloren uren en miljoenen dollars te hebben verspild, was het voor de Democraten onmogelijk zelfs maar de minste collusie met Rusland te bewijzen. Ze grepen dan maar naar valse beschuldigingen en in elkaar gedraaide verhalen van vrouwen die ik niet ken en/of nooit heb ontmoet. FAKE NEWS”, zo luidde het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen