De avondmarkt op vrijdag 14 juni is een van de evenementen die in de nieuwe Vaartbrochure van Beerse werd opgenomen.© Bart Van den Langenbergh

Nieuwe brochure Vaart bundelt alle evenementen en podiumactiviteiten

Beerse -

De vrijetijdsdienst Vaart in Beerse lanceert een gloednieuwe brochure met daarin een uitgebreid programma van allerlei activiteiten en podiumvoorstellingen voor het seizoen 2024-2025. De ticketverkoop voor het podiumprogramma start op maandag 3 juni.

De medewerkers van Vaart in Beerse stelden voor de periode van juni 2024 tot eind mei 2025 een brede waaier aan activiteiten samen op maat voor iedereen. “Of je nu een leergierige peuter, een avontuurlijke tiener, een jong gezin, een gepassioneerde volwassene of een wijze senior bent: er is voor elk wat wils”, klinkt het bij Vaart Beerse.

In een gloednieuwe brochure staan alle activiteiten voor het komende jaar overzichtelijk opgesomd. Wie vorig seizoen tickets kocht, ontvangt automatisch de digitale brochure. Personen die graag een gedrukt exemplaar ontvangen, kunnen op zondag 5 mei langskomen op de Vaartinfostand tijdens de jaarmarkt in Vlimmeren of de brochure afhalen aan de Vaartbalie in de bibliotheek in Beerse.

De ticketverkoop voor het nieuwe podiumprogramma start op maandag 3 juni om 9 uur via de webshop van Vaart Beerse. Er is in juni een vroegboekkorting van 10 procent op de basisprijs van toepassing. (bvdl)

vaartwebshop.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Beerse