Aangeboden door Festivals
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Chef Piet Huysentruyt
Volledig scherm
Chef Piet Huysentruyt © David PINTENS - fotodp.be

22.500 euro voor 12 personen: Piet Huysentruyt verzamelt recordbedrag voor goede doel in 'Secret Resto'

FestivalsHét hotste restaurant van Tomorrowland? Dat moet ongetwijfeld 'Secret Resto' zijn, het verborgen restaurant waar topchef Piet Huysentruyt (55) twee weekends lang de plak zwaait. "Toen ze mij vroegen, heb ik blindelings 'ja' gezegd", klinkt het.

113 reacties

  • Tisomzeep

    6 jaar geleden
    Steve stunt en Carolien geneer u niet Spa gingen desdtijds 3 tot vier keer oer week lunchen voor 475 euro
  • Ignace Ameel

    6 jaar geleden
    Wie goed gelezen heeft heeft ook gelezen dat het geld naar een goed doel gaat en dat hij er dus niet veel aan zal verdienen. PH heeft in Frankrijk een restaurant met 1 ster en die viel niet uit de lucht. Dus lekker koken zal hij ook wel kunnen.
  • Cassius Roy

    6 jaar geleden
    Piet trek je van de meeste reacties niet aan. Zijn allemaal zielepoten die ofwel geen tickets hebben voor Tml ofwel 1350euro per maand hebben... En meer moe zijn als ze opstaan dan dat ze gaan slapen. Respect!!
  • marc de Volder

    6 jaar geleden
    Dat ieder doet wat die wilt,maar het zijn niet mijn ogen die eten maar alles moet naar mijn maag. Een schilderij eet ik niet,wel voedsel. Mensen laten zich nogal bedotten,enkel om show te verkopen. Garnituur smaakt niet. En de Nepalese regering moet voor hun bevolking zorgen. Goede doelen moeten in eigen land blijven. Elk jaar slachten ze daar vee,met een zwaard de kop af ter ere van een of andere zot,ipv het op te eten liggen de karkassen daar. Dat ze het op eten dan.
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Chris, aan 12 man 1-malig wat mini-hapjes voederen zal de honger in de wereld niet verergeren hoor. In een gemiddeld gezin zullen maandelijks méér calorieen in de vuilbak belanden dan er hier door 12 man binnengespeeld worden. Laat toch gewoon ieder zijn meug doen. Overigens, als TL niet georganiseerd werd, stond Piet er volgens mij ook niet.