James Corden
Volledig scherm
James Corden © Evan Agostini/Invision/AP

James Corden moet last minute zijn 'Late Late Show' verlaten, Harry Styles springt in

CelebritiesAmper tweeënhalf uur voor de opnames van zijn 'Late Late Show' kreeg presentator James Corden telefoon. Zijn vrouw Julia Carey stond op het punt te bevallen en moest meteen naar het ziekenhuis. Er werd inderhaast een vervanger opgetrommeld, en niet de eerste de beste.

0 reacties

  1. “Ze kwam maar liefst 90 minuten te laat en excuseerde zich niet eens”: een blik achter de schermen van het Met Gala
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Ze kwam maar liefst 90 minuten te laat en excuseerde zich niet eens”: een blik achter de schermen van het Met Gala

    Het is hét mode-evenement van het jaar. Op het Met Gala in New York poseren de grootste sterren jaarlijks in de allermooiste outfits op de trappen van het Metropolitan Museum of Art. Maar wat speelt er zich af achter gesloten deuren? Nu Amerika zich opmaakt voor een nieuwe editie, onthullen we geheimen van achter de schermen. Van de gastenlijst tot het verbod op foto’s en het gedrag van de gasten. “Ze gooide het voorbereidingswerk van de redactie in de vuilbak.”
  2. KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”
    celebrities

    KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”

    Actrice Halle Berry (57) pleit aan het Capitool in Washington D.C. voor een wetgeving die meer onderzoek en onderwijs zou mogelijk maken rond menopauze. Ze sluit zich zo aan bij een groep vrouwelijke senatoren. Berry schreeuwde het uit tijdens haar eigen pleidooi: “Ik zit in de menopauze!” Volgens haar is het een woord dat haar eigen dokter niet eens durft uit te spreken. “Maar het mag niet gestigmatiseerd worden en er mag geen schaamte zijn over de menopauze”, vertelt ze. “We moeten praten over dit heel normaal deel van ons leven.”