Demi Lovato tijdens een rode loper event in Los Angeles in 2017.
Volledig scherm
Demi Lovato tijdens een rode loper event in Los Angeles in 2017. © Jordan Strauss/Invision/AP

Dealer Demi Lovato eerder al opgepakt voor drugs- en wapenbezit

De vermeende drugsdealer van Demi Lovato was geen nobele onbekende. De man die Lovato de drugs verschafte die haar bijna fataal werden, kwam twee keer eerder al in aanraking met justitie.

0 reacties

  1. KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting
    Play
    Royalty

    KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting

    Een opvallend moment. Tijdens de bijeenkomst met de leden van de Europese Raad in het koninklijk paleis van Brussel heeft de Franse president Emmanuel Macron (46) het koninklijk protocol gebroken, door de arm van koning Filip (64) vast te grijpen. Een gebaar dat royaltywatchers én fans niet is ontgaan. “Denkt Macron dat de koning zijn maatje is?”, klonk het op sociale media. Al nuanceert onze expert Wim Dehandschutter: “Ik kan me moeilijk voorstellen dat de koning zich ongemakkelijk heeft gevoeld.”
  2. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”