Roksana Malinovskyi zwanger van een meisje

Groot nieuws ten huize Malinovskyi: de KRC Genk-speler wordt voor de eerste keer papa. Zijn vrouw Roksana maakte dat bekend op Instagram.

hdb, jom

Ruslan Malinovskyi (26) en zijn vrouw Roksana (25) verwachten hun eerste kindje. “Het is een meisje en de bevalling zou begin november moeten plaatsvinden. We kunnen nog niet geloven dat het waar is”, zegt Roksana.

Roksana werd afgelopen week 25 jaar en dat werd daags na de kampioenenviering gevierd. Tijdens dat feestje maakte het koppel bekend dat ze een meisje verwachten. De WAG postte een filmpje op Instagram, waarin ze een ballon stuk prikt. De roze snippers verklappen het geslacht van hun eerste kindje.

“De familie was er voor mijn verjaardag. We waren op bezoek bij Jos Daerden (hulptrainer van KRC Genk, nvdr.) en zijn vrouw in Bilzen. Zelf kenden we het geslacht nog niet. We hadden de enveloppe met het geslacht aan de vrouw van Jos gegeven en zij heeft de ballon klaargemaakt. Het was een grote verrassing toen we de roze snippers tevoorschijn zagen komen. Het is ons eerste kindje, dus het geslacht maakte ons niet uit.”

De naam van het meisje is al gekozen. “Maar die houden we nog even geheim om niemand anders op ideeën te brengen. Het is geen Oekraïense naam, eerder eentje met een latin tintje.”

De zwangerschap verloopt voorspoedig. “We zijn heel blij en maken ons geen zorgen. Ik blijf fietsen, wandelen en yoga doen. Het is druk en soms vergeet ik zelfs dat ik zwanger ben”, lacht Roksana. “Voor Ruslan geeft het extra motivatie. Ik vind ook dat het nakende vaderschap hem al wat serieuzer heeft gemaakt.”

Na de titel van KRC Genk is het dus opnieuw feest voor de Malinovskyi’s. “Alle goede dingen lijken ons te overkomen in mei, de maand waarin we elkaar ook ontmoet hebben”, zegt Roksana. Het koppel is drie jaar geleden getrouwd. Dinsdag stappen ze op het vliegtuig voor een korte vakantie in Turkije.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer