De ideale wereld is terug vanaf dinsdag 4 september met Jan Jaap van der Wal als nieuwe presentator, en met nieuwe sidekicks, reporters en rubrieken. Jan Jaap Van der Wal - De Ideale Wereld
Volledig scherm
De ideale wereld is terug vanaf dinsdag 4 september met Jan Jaap van der Wal als nieuwe presentator, en met nieuwe sidekicks, reporters en rubrieken. Jan Jaap Van der Wal - De Ideale Wereld © VRT

Jan Jaap van der Wal over het inferno dat z’n huis verwoestte: "Gelukkig werd ik wakker door die brandgeur..."

CelebritiesSinds kort woont de Nederlandse komiek Jan Jaap van der Wal (38) met z’n vrouw Eva (41) en zoon Tove (1) in Vlaanderen. En dat heeft alles te maken met de brand die hun huis in Katwoude recent in de as legde. "Eerlijk? Ik woon liever hier dan in Nederland."

7 reacties

  • luc verhaegen

    3 jaar geleden
    Schitterende man !
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Ik hoor Jan Jaap al afkomen met de zoveelste zelfspot grap over zijn hazelip. "Doordat mijn huis is afgebrand is mijn bovenlip gesmolten". Zeer aangename en grappige mens die Jan Jaap.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Met wat geluk zien we die overschatte persoon die komisch probeert te zijn nooit meer in de Nederlandse zalen en zeker niet op festivals.Denkt ook dat ie Jon Stewart is de lutser!
  • Herman Smulders

    6 jaar geleden
    Inderdaad Peggy, een toffe mens. Maar dat hij als nieuwkomer Antwerpen nog niet kent, is hem vergeven: hij moet dringend 's een puntje pakken in cafe "de handgranaat".
  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Zijn woning brandt af en dan verhuizen ze naar Vlaanderen . Hij zal Antwerpen nog wel leren kennen als er weer eens ergens wat boel is.