Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Kamp Waes-deelnemer Youssef gaat in therapie na ongepaste berichten aan 14-jarige leerlinge: “Had nooit mogen gebeuren”

    Kamp Waes-deelnemer Youssef gaat in therapie na ongepaste berichten aan 14-jarige leerlinge: “Had nooit mogen gebeuren”

    Gewezen leerkracht Youssef Challouki (28), bekend als deelnemer uit de tv-serie ‘kamp Waes’, heeft zich op sociale media verontschuldigd voor zijn grensoverschrijdende berichten aan een 14-jarige leerlinge. Ook besliste hij in therapie te gaan. Op zijn school in Deurne zindert zijn ontslag na omdat een aantal leerkrachten meent dat de directie de zaak te lang heeft doodgezwegen.
    Antwerpen, Deurne
  2. “Ik moest hem betasten... Daarna wees hij naar me met zakmes”: ‘Eskimopater’ Eric (77) staat morgen voor vierde keer terecht na seksueel misbruik bij Inuit-kinderen in Canada
    PREMIUM

    “Ik moest hem betasten... Daarna wees hij naar me met zakmes”: ‘Eskimopa­ter’ Eric (77) staat morgen voor vierde keer terecht na seksueel misbruik bij In­uit-kinderen in Canada

    “Een wolf in het gewaad van een missionaris.” Zo omschreef een Canadese rechter in 2015 de uit Roeselare afkomstige pater-oblaat Eric Dejaeger (77). Hij kreeg toen een celstraf van 19 jaar nadat hij meer dan 20 Inuit-kinderen seksueel had misbruikt in een afgelegen dorpje in het noorden van Canada. Vandaag staat ‘father Eric’ al voor een vierde keer terecht na nieuwe klachten. Wie is hij en wat staat er al op zijn kerfstok? En wat had voormalig bisschop van Brugge Roger Vangheluwe ermee te maken? Een portret van een man van wie alle slachtoffers nog steeds niet gekend lijken te zijn.
    Roeselare