DE INSIDER. Eindelijk doorbraak in verdwijningszaak, wat is 30 jaar geleden gebeurd met Annie De Poortere? “Alsof ze in rook was opgegaan”

Kan de cold case van Annie De Poortere opgelost worden nu haar lichaam na 30 jaar gevonden is? .© Het Nieuwsblad

Wat geeft een lichaam na 30 jaar onder de grond nog prijs? Dat is de vraag in de zaak rond Annie De Poortere. Het lichaam van de vrouw is teruggevonden in Latem, in de buurt van haar eigen tuin. Het werpt natuurlijk een nieuw licht op de zaak.

Crimi-journalist Cedric Lagast en podcasthost Eline VandeGehuchte keren terug naar de dag van de verdwijning van Annie De Poortere: 12 november 1994. Wat is er toen gebeurd? Wat geeft een lichaam na 30 jaar onder de grond nog prijs? Kan deze cold case eindelijk opgelost worden?

Deze podcast is opgenomen op 29 april en geeft inzicht in de verdwijningszaak rond Annie De Poortere, het nieuws over de aanhouding van haar ex-man kwam pas vandaag, op 30 april, en zit dus nog niet verwerkt in deze aflevering.

LEES OOK. Toenmalige man legt gedeeltelijke bekentenissen af na vondst van lichaam van Annie De Poortere: “Ja, ik begroef haar in de tuin”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen