Katy Perry en Orlando Bloom
Volledig scherm
Katy Perry en Orlando Bloom © Photo News

Katy Perry bevestigt het: "Ja, ik ben weer samen met Orlando Bloom"

CelebritiesKaty Perry heeft voor het eerst gesproken over haar opnieuw aangewakkerde relatie met Orlando Bloom, met wie ze een jaar geleden uit elkaar ging. "Ik ben erg gelukkig", glundert ze. 

1 reactie

  • Jil Heirman

    6 jaar geleden
    ak ron, jij bent vast en zeker een man, anders zou je niet durven insinueren dat een vrouw die zeven jaar JONGER is, te oud voor hem zou zijn. Typische machoreactie
  1. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.
  2. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.