EPA
Volledig scherm
© EPA

Cranberries-zangeres Dolores O'Riordan in besloten kring begraven

Dolores O'Riordan is vandaag, dinsdag, naar haar laatste rustplaats gebracht. De Cranberries-zangeres, die een week geleden overleed, is in Limerick in besloten kring begraven naast haar vader Terence die in 2011 overleed.

1 reactie

  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Erg voor de familie en voor de kinderen Ze heeft dus zelfmoord gepleegd.. het leven kan zo schoon zijn .. veel te jong !!!!!
  1. ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”
    HLN Mediawatchers
    123

    ▶ Gert Verhulst na zijn interview met Bart De Pauw: “Tegenover mij zat een gebroken man”

    “Dit was het interview dat iedereen uit de mediawereld wilde hebben. Elke krant, elk weekblad, elke radio- en tv-zender. Dus als je hoort dat Bart De Pauw na zeven jaar zal komen, dan is dat top. En toen De Pauw aan de tafel zat, zag ik een gebroken man, die zeven heel zware jaren achter de rug heeft”. Aan het woord is Gert Verhulst in de ‘HLN Mediawatchters’-podcast over de meest besproken ‘Tafel van Gert’ ooit. Nog geen twee dagen na de uitzending keken al 532.565 geïnteresseerden. Luister hierboven naar onze podcast de HLN Mediawatchers.
  2. “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert
    PREMIUM
    celebrities

    “Mijn microfoon stond vroeger altijd uit”: de vele gezichten van Victoria Beckham, die 50ste verjaardag viert

    Victoria Beckham blaast vandaag 50 kaarsjes uit. De wereld leerde haar in 1996 kennen als ‘die norse van de Spice Girls’, maar wie haar parcours overloopt, ziet vooral een gedreven vrouw met een warm moederhart. En dankzij - soms zelfs ondanks - haar grote liefde David Beckham (48) slaagt ze er altijd in de tegenslagen in haar leven het hoofd te bieden. ‘Story’ zet haar verschillende gedaantes op een rijtje. “Overal hingen post-its met de boodschap ‘Posh: niet zingen’.”