15 jaar geleden trokken ze nog volle zalen, hun laatste concert lokte amper 21 toeschouwers

© ISOPIX

Ze kenden in 2000 een groot succes met hun single ‘Whole Again’, om enkele jaren later hun internationale doorbraak te hebben. Atomic Kitten was een succesverhaal van de vroege nillies, maar voor een reünieconcert was het duidelijk nog te vroeg.

nkdr

De Britse popgroep Atomic Kitten zou een reünieconcert houden in een hotel in Dubai. Het werd aangekondigd als de ultieme ‘Ladies Night’, maar draaide vooral uit op een ultieme vernedering voor de zangeressen.

Hun manager had de show al een uur laten uitstellen in de hoop dat er meer volk zou opdagen en ondertussen zou het handvol aanwezige fans de voormalige popsterren kunnen ontmoeten. Die betaalden elk 45 euro voor een ticket om twee van de drie zangeressen van de groep te ontmoeten.

© ISOPIX

Helaas had Kerry Katona, het enige originele lid van Atomic Kitten, door ziekte moeten afzeggen. Zonder haar was het wellicht een verloren zaak voor zangeressen Michelle Heaton en Zoe Birkett om nog veel fans te lokken. Heaton maakt zelfs geen deel uit van de huidige formatie maar verving zangeres Liz McClarnon.

Uiteindelijk zakten 21 mensen af naar het hotel om het optreden bij te wonen. “Iedereen had medelijden met hen, maar ze waren heel professioneel en toonden dat de show moest doorgaan. Michelle zei wel dat het een moeilijke week geweest was”, vertelde iemand die aanwezig geweest was bij het concert aan de Daily Mail.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen