Buckingham Palace reageert voor het eerst op mogelijke verloving van prins Harry

© Isopix

Over de mogelijke verloving van prins Harry met Meghan Markle doen al een tijdje geruchten de ronde, maar alles heeft er van weg dat er wel degelijk iets in de lucht hangt. Zo hebben de Engelse bookmakers zelfs al de weddenschappen rond een mogelijke verloving afgesloten en heeft een woordvoerder van de koninklijke familie voor het eerst ook op de roddels gereageerd.

flb

In Groot-Brittannië zijn het hoogdagen voor het koningshuis en zijn fans. Kate Middleton en prins William verwachten hun derde kindje en iedereen zit stiekem te hopen dat prins Harry binnenkort zijn verloving met Meghan Markle zal aankondigen. Ondertussen zijn er al heel wat aanwijzingen dat die er effectief zit aan te komen. Zo heeft Markle haar job als actrice bij 'Suits' opgezegd en zou ze haar huis in Toronto ingewisseld hebben voor Kensington Palace bij haar prins.

Een woordvoerder van het bekende gokkantoor Ladbrokes kondigde eerder deze week aan dat ze de aankondiging van de verloving elk moment verwachten. Daarom werden ook al alle weddenschappen over een mogelijke bekendmaking afgesloten. "Iedereen zit te wachten op een kerstverloving en als je het mij vraagt zit die er sowieso aan te komen. Wij denken zelfs dat ze al verloofd zijn en dat dat al een tijdje het geval is", liet een woordvoerder van Ladbrokes optekenen.

Uitzonderlijke reactie

Ondertussen is er ook een reactie gekomen van de woordvoerder van de koninklijke familie zelf, wat toch behoorlijk uitzonderlijk is. Ook dat doet vermoeden dat er iets op til is, al was de boodschap die hij bracht toch magertjes. "We geven geen commentaar op het liefdesleven van Harry", klonk het. Nog even afwachten geblazen dus.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen