Netflix en VRT slaan de handen in elkaar voor “undercover” met Tom Waes

© © VRT JOKKO

Een primeur in Vlaanderen: Netflix financiert samen met - onder andere - VRT een Vlaams-Nederlandse productie met Tom Waes in de hoofdrol. De reeks zal eerst bij ons op Eén uitgezonden worden, daarna zal de reeks te zien via Netflix. Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor niemand minder dan Tom Waes.

adm

De tiendelige reeks gaat over twee agenten die undercover gaan in het drugsmilieu in de grensstreek België-Nederland. De grote rollen in deze spannende en “zwartkomische” reeks worden vertolkt door Vlaamse en Nederlandse acteurs. Tom Waes neemt de mannelijke hoofdrol voor zijn rekening en kruipt in de huid van de Belgische undercoveragent Bob Lemmens.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De tegenspeelster van Waes is de Nederlandse actrice Anna Drijver (bekend van de Nederlandse remake van “Loft”), zij kruipt in de huid van agente Kim De Rooy. Beide agenten worden ingezet om een Nederlandse drugsbaron in de val te lokken.

Nico Moolenaar (“Vermist”), Bart Uytdenhouwen (“Spitsbroers”) en Piet Matthys (“Vermist”) staan in voor het scenario. De reeks zal geregisseerd worden door Frank Devos, bekend van “Chaussée d’Amour” en Eshref Reybrouck.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen