RV/Photo News
Volledig scherm
© RV/Photo News

VIDEO. Van der Poel verkent daags na stevige valpartij parcours van Ronde van Vlaanderen: “Mirakel? Een beetje”

WielrennenHet is amper te geloven, maar nauwelijks 24 uur na zijn zware valpartij in Nokere zzt Mathieu van der Poel vandaag weer op de fiets. De Nederlandse kampioen wielrennen kwam gisteren na zijn val op de kasseien van Nokereberg als bij wonder weg met schaafwonden en kneuzingen. Van der Poel werkt zonder onvoorziene naweeën gewoon zijn voorjaarsprogramma af en ging vandaag 110 kilometer uit de finale van de Ronde van Vlaanderen verkennen. “Een mirakel? Een beetje wel.” 

46 reacties

  • marc van neerveldt

    5 jaar geleden
    En hopelijk wint hij de ronde het zou de allermooiste winnaar zijn
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    De manier waarop hij viel getoog van echt vakmanschap vandaar ook dat de schade beperkt bleef
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    Een enkel als een handbal in het veld en nu een val die iets heel erg lied vermoeden en allebei met de ziekenwagen moeten afgevoerd worden en de dag erop niets aan de hand en tot de orde van de dag overgaan, zeer merkwaardige man die VDP.
  • maurits sanders

    5 jaar geleden
    Het is een goede renner, maar aandacht van media gaat alleen naar hem. Wat zijn die andere renners dan!!!
  • Sara delaere

    5 jaar geleden
    Deel volledig de mening van eric reynebeau.Sommige reacties zijn echt beschamend!Best dat er beelden zijn die aantonen dat Mathieu aangereden is of ze zouden nog durven zeggen dat hij expres gevallen is.Ach dat komt van mensen die zelf niks bereikt hebben in hun leven en dan maar een ander afbreken.Eerlijk?Heb medelijden met zo'n mensen die zo verzuurd zijn.Beetje zielig toch...