© rr

Kunstenaars gezocht voor groepstentoonstelling ‘Deurne geeft je Vleugels’

Deurne -

In de zijvleugels van het districtshuis vindt begin oktober de groepstentoonstelling Deurne geeft je Vleugels plaats. Daarin exposeren kunstenaars die een link met Deurne hebben. Deelnemers kunnen zich tot 1 juli inschrijven. Bovendien maak je kans op een solotentoonstelling in 2025.

Ben jij een beeldend of conceptueel kunstenaar en creëer je schilderijen, beelden, installaties of andere kunstvormen? Heb je een connectie met Deurne en wil je graag je werk aan een breed publiek presenteren? Het district Deurne is nog op zoek naar artiesten voor de groepstentoonstelling Deurne geeft je Vleugels, die plaatsvindt van vrijdag 4 tot en met zondag 6 oktober 2024.

Inschrijven kan nog tot 1 juli 2024. De geselecteerden worden op vrijdag 4 oktober verwacht in de zijvleugels van het districtshuis voor een gesprek met de jury. Die beoordeelt alle werken en kiest enkele winnaars die in 2025 een solotentoonstelling mogen exposeren. De winnaars worden op zondag 6 oktober 2024 bekendgemaakt.

Inschrijven kan via dit inschrijvingsformulier. Het reglement van de wedstrijd kan je hier bekijken. Wie nog vragen heeft kan contact opnemen met de cultuurantenne via cultuurantenne.deurne@antwerpen.be.

 (ND)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners