Hombeek - Nijlen

Tweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Hombeek en Nijlen delen de punten

Thuisploeg Hombeek en Nijlen deelden de punten in hun ontmoeting. Het duel eindigde op 2-2.

Jill Mertens opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team. Hombeek maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Shari Nijs scoorde in de 10de minuut. Cheris Fannes maakte 2-1 in de 70ste minuut. Lauranne Peeters (Nijlen) kreeg een gele kaart in de 75ste minuut. Elise Jacobs maakte gelijk namens Nijlen in de 80ste minuut.

Hombeek heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Nijlen twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Hombeek dit seizoen.

DOELPUNTEN: 3' Mertens 0-1, 10' Nijs 1-1, 70' Fannes 2-1, 80' Jacobs 2-2.

GELE KAART: 75' Peeters (Nijlen).