Just Games
Volledig scherm
© Just Games

'Candy Crush' kan je nu ook samen met vrienden spelen op bordspel

GamesCandy Crush: of je was er zelf verslaafd aan, of je kent het van de vele uitnodigingen van Facebook-vrienden. Voor de fans is er goed nieuws: je kan het spel nu ook samen met je vrienden spelen, en zonder naar een scherm te staren. Er is een bordspelversie op komst.

0 reacties

  1. Enorme opkomst voor speciale Pikachu-kaart bij Game Mania Leuven: “In Nederland werd er bijna gevochten voor deze kaart”
    PREMIUM

    Enorme opkomst voor speciale Pikachu-kaart bij Game Mania Leuven: “In Nederland werd er bijna gevochten voor deze kaart”

    Aan de Game Mania winkel op de Tiensesteenweg in Leuven was het vanochtend aanschuiven. Bij aankoop van 30 euro Pokémon kaarten kregen de klanten de speciale Pokémon-kaart ‘Pikachu with Grey Felt Hat’. Deze kaart werd ontworpen ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van het Van Gogh Museum. De kaart is zeer gewild, maar de voorraad is beperkt. Klanten hadden er heel wat uren aanschuiven voor over.
    Leuven, Kessel-Lo
  2. ‘Alone in the Dark’: de geslaagde verrijzenis van een culttitel
    gamereview

    ‘Alone in the Dark’: de geslaagde verrijze­nis van een culttitel

    Wil iedereen die dacht dat we na de release van het schabouwelijke ‘Alone in the Dark: Illumination’ ooit nog een nieuwe, laat staan behoorlijk goede, game zouden krijgen even de hand opsteken? Niemand? Logisch. Het in 2015 uitgebrachte ‘Illumination’ was een online multiplayer shooter die niet alleen amper nog iets met ‘Alone in the Dark’ te maken had, maar ook op geen enkel vlak interessant, leuk of succesvol was. Geen wonder dat de eens zo belangrijke franchise door velen morsdood verklaard werd. De wonderen zijn echter de wereld nog niet uit, want ‘Alone in the Dark’ is terug en beter dan ooit.