Jennifer Lawrence
Volledig scherm
Jennifer Lawrence © EPA

Sneller, leuker, groffer: hoe Jennifer Lawrence het slachtoffer is geworden van haar 'cool-girl'-persona

CelebritiesJennifer Lawrence (27) brak door dankzij haar rol in 'The Hunger Games', en is sindsdien niet meer uit de filmwereld weg te denken. Niet alleen op het grote scherm, maar ook daarnaast zijn alle ogen op haar gericht. Haar reputatie als coole, spontane en grofgebekte spetter maakte haar dé it-girl van Hollywood. Jammer genoeg is het diezelfde reputatie die haar voorgoed in een hoekje zal drijven. 

12 reacties

  • Jan Jansens

    6 jaar geleden
    ik vind haar een zeer goede actrice, knap en een leuke uitstraling en het maakt haar net menselijker dat ze losser is in talkshows en dergelijke. De media maakt er zelf een karikatuur van vind ik omdat ze niet past in sommige hun kraan. Moest ik van haar zijn ik zou er mij niks van aantrekken en gewoon haar ding doen.
  • Anoniem Anoniem

    6 jaar geleden
    Jennifer is een arrogante, onrespectvolle vrouw. Ieder zijn eigen mening.
  • Joeri Theelen

    6 jaar geleden
    De film "Mother!" waarin ze een hoofdrol vertolkt is wel degelijk een meesterwerk, maar zoals gewoon zijn de critici, die tegenwoordig naar de pijpen dansen van mainstream Hollywood, laat staan jan-met-de-pet die een horror-film verwachtte, er momenteel klaar voor. Trouwens, Lawrence breekt door met Hunger Games? En "Winter's Bone" dan? Iemand gezien? Uiteraard niet.
  • JEFFREY GHEQUIERE

    6 jaar geleden
    groffer, ... zegt genoeg
  • Freek De Meyer

    6 jaar geleden
    Ik kan me wel vinden in bepaalde observaties, maar al bij al is dit artikel toch maar spijkers op laag water zoeken... Morgen zijn we het alweer vergeten :-)