© Kris Van Exel

Tom Waes in ‘Reizen Waes Europa’: pijnlijke val én getuige van drugssmokkel

Tom Waes (50) heeft in Spanje zijn leven geriskeerd voor ‘Reizen Waes Europa’. Het televisiegezicht maakte er een pijnlijke val en was ook getuige van een drugssmokkel.

nadb

Met ‘Reizen Waes Europa’ wil Tom Waes tonen dat je niet naar de andere kant van de wereld moet om je te laten verrassen en om straffe avonturen te beleven. Dat blijkt al meteen in de eerste aflevering.

Tom trok daarvoor naar de populaire vakantiebestemming Spanje, die jaarlijks overspoeld wordt door maar liefst 75 miljoen toeristen. Maar waar kom je terecht als je de toeristische trekpleisters links laat liggen? Tom reisde vanuit het zuiden van Spanje, langs het westen helemaal naar het noorden. Een gebied wat wel eens de achterkant van Spanje wordt genoemd.

Onderweg was hij getuige van grootschalige nachtelijke drugssmokkel, gooide hij samen met dorpsbewoners 20.000 kilo rapen naar een “uitverkoren” zondebok, werd hij letterlijk op de horens genomen tijdens een stierengevecht en door de branding bijna van de rotsen gespoeld bij het zoeken naar een delicatesse.

De eerste aflevering van ‘Reizen Waes Europa’ is te zien op zondag 16 december om 20.35 uur op Eén.

© De Mensen

© De Mensen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER