De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun.
Volledig scherm
De nieuwe iPads Pro zijn flinterdun. © Apple

Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”

Techreus Apple heeft vier nieuwe modellen van de iPad gelanceerd. Zo komt er een grotere 13 inch versie van de iPad Air, naast een opgefriste versie van het bestaande model met een 11 inch scherm. Ook kregen de twee modellen van de geavanceerde iPad Pro een gloednieuw scherm en in primeur de M4-processor. Topman Tim Cook noemt vandaag “de grootste dag voor iPad sinds het eerste model werd aangekondigd”.

3 reacties

  • Guido Parker

    1 maand geleden
    Ik ken er toch al enkele die al dat internet gerelateerd gedoe achter zich laten. Ook een positieve evolutie.
  • Dimitri Ganje

    1 maand geleden
    Beste tablets ooit. Ik koop aandelen van apple bij
  • Dietrich Bruckmann

    1 maand geleden
    De iPad blijft toch de referentie in tabletland. De bouwkwaliteit, design en het gebruiksvriendelijk besturingssysteem geeft zowat elke tablet met Android het nakijken. Niet goedkoop, maar je krijgt wel wat.
  1. Zullen de peilingen er grandioos naast zitten? Devos en Slangen voorspellen de uitslag én wie zijn intrek mag nemen in de Wetstraat 16
    PREMIUM
    INTERVIEW
    18

    Zullen de peilingen er grandioos naast zitten? Devos en Slangen voorspel­len de uitslag én wie zijn intrek mag nemen in de Wetstraat 16

    Vlaams Belang in een Vlaamse regering? “Ain’t gonna happen.” Bart De Wever alleen in een regering als premier? “Hij moet stoppen met zijn narcistisch gezeur en zijn verantwoordelijkheid opnemen.” Open Vld in de oppositie? “Dat is het einde van de liberalen.” Eén dag voor de verkiezingen sparen onze huiscolumnisten Carl Devos en Noël Slangen niemand en kijken ze in hun glazen bol om te vertellen wat er ná 9 juni zal gebeuren. En dat is behoorlijk verrassend.
  2. Explosie aan Stadspark in Antwerpen, hotel ontruimd na aanslag bij Centraal Station: twee gasten bevangen door rook
    Update

    Explosie aan Stadspark in Antwerpen, hotel ontruimd na aanslag bij Centraal Station: twee gasten bevangen door rook

    Rond 4 uur zaterdagmorgen is brand uitgebroken in een juwelenzaak onder hotel Leonardo op de De Keyserlei in Antwerpen. Het hotel moest worden ontruimd. 108 hotelgasten kregen elders onderdak. Vermoedelijk werd de brand aangestoken. Een halfuur voor de evacuatie van het hotel vond een explosie plaats op de Quinten Matsijslei. Of beide incidenten met elkaar te maken hebben, en of er een link is met het drugsmilieu, wordt onderzocht.
    Antwerpen