DE INSIDER. Eindelijk doorbraak in verdwijningszaak, wat is 30 jaar geleden gebeurd met Annie De Poortere? “Alsof ze in rook was opgegaan”

Wat geeft een lichaam na 30 jaar onder de grond nog prijs? Dat is de vraag in de zaak rond Annie De Poortere. Het lichaam van de vrouw is teruggevonden in Latem, in de buurt van haar eigen tuin. Het werpt natuurlijk een nieuw licht op de zaak.

LEES OOK. Gemengde gevoelens bij Karina nu lichaam van haar zus na 30 jaar wellicht werd teruggevonden: “Blij, maar ook razend”

 Crimi-journalist Cedric Lagast en podcasthost Eline VandeGehuchte keren terug naar de dag van de verdwijning van Annie De Poortere: 12 november 1994. Wat is er toen gebeurd? Wat geeft een lichaam na 30 jaar onder de grond nog prijs? Kan deze cold case eindelijk opgelost worden?

Deze podcast is opgenomen op 29 april en geeft inzicht in de verdwijningszaak rond Annie De Poortere, het nieuws over de aanhouding van haar ex-man kwam pas vandaag, op 30 april, en zit dus nog niet verwerkt in deze aflevering.

LEES OOK. Toenmalige man van Annie De Poortere legt gedeeltelijke bekentenissen af na vondst lichaam: “Ja, ik begroef haar in de tuin”

LEES OOK. Gerecht heeft tot 12 november om verdachte rond verdwijning Annie De Poortere voor rechter te krijgen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER