BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Top-dj Avicii op 28-jarige leeftijd overleden

MuziekDe Zweedse dj Avicii is op 28-jarige leeftijd overleden. De omstandigheden van zijn dood zijn nog onduidelijk.

51 reacties

  • Jos Klos

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat ie handtassen ontwierp!
  • Kobe schatteman bracke

    6 jaar geleden
    Pancreas is een raar beetje. Heb het zelf, maar chronisch. En niet van alcohel of roken. Geen lachtertje om zo te moeten leven.
  • Dominique Vanacker

    6 jaar geleden
    RUST in peace, iron man Sammy Borgoo?
  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Rip avicii je gaat een grote vermissing zijn.
  • raf stevens

    6 jaar geleden
    Het lijkt er hier op alsof behoren tot de club 27 een compliment is. Iedereen weet toch dat al die leden van de club door overmatige consumptie van alcohol en drugs zijn gestorven. Het lijkt wel een moderne vorm van zelfmoord.
  1. Sollicitatietests: hoe beslissend zijn de resultaten? En hoe blink je hierin uit? “Dit zijn de grootste tips die we kunnen meegeven”
    Jobat

    Sollicita­tie­tests: hoe beslissend zijn de resultaten? En hoe blink je hierin uit? “Dit zijn de grootste tips die we kunnen meegeven”

    Haak jij al af bij de gedachte dat je een persoonlijkheidsvragenlijst of cognitieve test zal moeten afleggen voor een sollicitatie? Je bent niet de enige. Toch brengen selectietesten voor jou vooral voordelen met zich mee op lange termijn. Twee experts van het hr-consultancybedrijf Hudson leggen Jobat.be uit wat je scores voor jou kunnen betekenen, en geven tips om de vragenlijsten tot een goed einde te brengen.
  2. “Tickets kosten 100 euro minder dan voor Rock Werchter”: deze festivals zijn goedkoper alternatief voor Tomorrowland en co
    PREMIUM
    Muziek

    “Tickets kosten 100 euro minder dan voor Rock Werchter”: deze festivals zijn goedkoper alterna­tief voor Tomorrow­land en co

    De festivals: ze kosten je een arm en een been. Het is haast een jaarlijkse traditie, de ticketprijzen die almaar duurder worden. Ook dit jaar tikken grote festivals als Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland en Graspop extra euro’s bij hun combi- en dagtickets. Maar je hoeft niet altijd even diep in de buidel te tasten om grote muziekkleppers te aanschouwen. Zo zijn er in ons land zelfs heel wat gratis festivals en kan je niet zo ver over de grens voor 199 euro - 110 euro minder dan wat Rock Werchter kost - dezelfde bands live aan het werk zien. Een overzicht!