(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Thinkstock

Internetpedofiel voor derde keer veroordeeld

Een 29-jarige man die via Facebook minderjarige jongens en meisjes opzocht en hen ertoe probeerde te brengen naaktfoto's te delen, is al voor de derde maal veroordeeld door de Brusselse correctionele rechtbank. In maart veroordeelde die hem nog tot een gevangenisstraf van 40 maanden en momenteel staat de twintiger onder elektronisch toezicht, omdat hij nog meer nieuwe slachtoffers zou gemaakt hebben. Dit keer legde de rechtbank hem een celstraf van 3 jaar op.

3 reacties

  • Robby Brom

    6 jaar geleden
    De beste oplossing is fysieke of chemische castratie. Het zal je kind maar wezen waar hij niet kan van afblijven. Kinderen beschermen heeft voorrang!
  • Lorea Del Rio

    6 jaar geleden
    Wat is justitie snel....
  • haat censuur

    6 jaar geleden
    een milde rechtbank tov pedofielen, verbaast me niet...
  1. Wat is het verdict na eerste Vlaamse toetsen? “Onze leerlingen zaten met tranen in de ogen”
    PREMIUM
    117

    Wat is het verdict na eerste Vlaamse toetsen? “Onze leerlingen zaten met tranen in de ogen”

    13.934 tweedejaars in het secundair onderwijs mochten gisteren als eerste groep de Vlaamse toetsen afleggen, maar dat liep bij meerdere klassen helemaal verkeerd door technische problemen. “Ik heb daar veel punten door verspeeld”, getuigt Julie (13) teleurgesteld bij HLN. Ook directeurs zitten met frustraties rond het systeem. Wat liep er juist fout met het paradepaardje van onderwijsminister Weyts? En krijgen de leerlingen nog een herkansing?
  2. Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”
    PREMIUM

    Onthaalmoe­der voor rechter nadat jongetje schedel­frac­tuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”

    Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg in 2022 een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van een jammerlijk ongeval. Maar waarom duurde het een week voor de politie ingelicht werd? En hoe gaat het ondertussen met het slachtoffertje? De beklaagde kon kort na de feiten nog rekenen op heel wat steunbetuigingen: “Ze zorgt voor onze baby’s alsof het haar eigen kinderen zijn, de liefde spat ervan af.”
    Langemark