Schokkende beelden: vrouw valt manager McDonald’s aan omdat ze haar potje ketchup niet krijgt

De politie van Santa Ana in de staat Californië is op zoek naar een vrouw die een manager van McDonald’s heeft aangevallen. Op bewakingsbeelden die het korps online heeft gedeeld, valt te zien hoe de dame op een bepaald ogenblik de manager zelfs probeert te wurgen. Volgens de politie werd de vrouw boos omdat haar bestelling niet helemaal klopte.

kmlo

Het incident dateert van 27 oktober, maar de bewakingsbeelden werden pas dinsdag openbaar gemaakt. Ze laten zien hoe de verdachte onmiddellijk hardhandig de confrontatie aanging met de manager. Net voordien had de dame haar bestelling bij het fastfoodrestaurant ontvangen, maar bleek er één probleem: ze waren haar potje ketchup vergeten.

Het deed de potjes al snel overkoken. Via de achterdeur stormde ze de zaak binnen om verhaal te halen bij het personeel. Toen de manager haar echter duidelijk maakte dat ze het gebouw niet mocht betreden, volgde de vechtpartij. Het hing er bijzonder heftig aan toe. De dame duwde en sloeg de manager, terwijl een werkneemster tevergeefs probeerde om in te grijpen.

Pas toen een man die aan de achterdeur stond zich met de zaak bemoeide, raakte de situatie onder controle. Uiteindelijk stapte de verdachte samen met de man naar buiten. Of er al dan niet een relatie bestaat tussen beide personen, is niet geweten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen