Taylor Swift
Volledig scherm
Taylor Swift © Photo News

"Oei, ik zit vast!": Taylor Swift vangt gênant podium-momentje perfect op

Celebrities"Euhm, sorry jongens, maar ik denk dat ik hier vastzit." Het is niet bepaald hoe een legioen Taylor Swift-fans zich haar concert in Philadelphia, gisterenavond, had voorgesteld. TayTay kwam namelijk vast te zitten in een grote, metalen kooi die aan het plafond hing. 

0 reacties

  1. Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientology: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”
    PREMIUM
    Celebrities

    Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientolo­gy: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”

    Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met de invloed van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.
  2. “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteindelijk het leven kostte
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteinde­lijk het leven kostte

    Twee albums: meer was er niet nodig om van Amy Winehouse een legende te maken. Maar meer nog deden haar flamboyante levenswandel en haar worstelingen met drank en drugs inkt vloeien. Toen ze in juli 2011 op haar 27ste overleed, werd ze helemaal onsterfelijk. Nu er later deze maand een (gecontesteerde) film over haar leven verschijnt, staat ‘Story’ stil bij het tragische verhaal van de zangeres. Van de eerste stappen in haar carrière, tot een toxische relatie die alles naar de verdoemenis hielp en haar bewogen laatste dagen. “We dachten echt dat ze het zou redden.”